Logg inn / Opprett konto / Glemt passord

Dragon Tiger Gate

Denne siden krever Adobe Flash Player. Last ned her.
  • Filmen har ikke aktiv leietid, og vil kun spille en forsmak på 120 sekunder
Dragon Tiger Gate
Anbefalt aldersgrense 11 år
Dragon Tiger Gate er en råkul kung fu-sensasjon som har slått knockout på publikum og kritikere verden over! Med blendende effekter, sanseløse kampscener og gripende spenning slår filmen alt i sin genre. Bruce Lees etterfølger er endelig her - og han heter Donnie Yen!

På den legendariske Martial Arts-skolen The Gate vokser brødrene Dragon og Tiger opp. Dragon velger å forlate sitt hjem og bli livvakt for den godhjertede gangsterbossen Ma Kun. Når den mørke kung fu-lorden Shibumi får Ma Kun myrdet, og samtidig dreper brødrenes far og raserer skolen, gjenforenes Dragon og Tiger til en personlig vendetta. Sammen med nykomlingen Turbo utvikler de sine ferdigheter foran et siste møte med den skruppelløse Shibumi. Det blir en fight på liv og død, helt uten regler.

Nominert til 2 Hong Kong Film Awards, 2007. (Hong Kongs Oscar)

Ansvarlig distributør:
Star Media Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
110143

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.