Sangen i mitt hjerte

Sangen i mitt hjerte
Passer for alle aldre
Den tyske konkurransesvømmeren Maria er på vei til Chile da hun på en mellomlanding i Buenos Aires overhører noe som skal forandre livet hennes. En mor synger en vuggesang til barnet sitt, og Maria oppdager til sin store overraskelse at hun gjenkjenner den spanske vuggesangen. Hun synger med, sped og skjelvende, uten å forstå et ord spansk. En forvirret Maria ringer sin far og forteller at hun har besluttet å avbryte reisen og bli i Buenos Aires noen dager. 24 timer senere dukker han opp uanmeldt på hotellet hennes med en innrømmelse.

Florian Cossens spillefilmdebut er et solid og engasjerende drama hvor historiske konflikter danner grobunn for en følsom fortelling om familie, identitet og tilgivelse

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
164110

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.