Sofies siste stikk

Sofies siste stikk

Sofies siste stikk
Anbefalt aldersgrense 6 år
10 år gamle Hrefna fra Reykjavik er et barn av vår tid. Mamma og pappa er skilt, og pappa har aldri gjort noe for å ta kontakt med henne.

Hrefna har alltid blitt fortalt at faren bor i Paris. På tiårsdagen får hun en modell av Eiffeltårnet i bursdagsgave. Men så oppdager hun at faren slett ikke bor i den franske hovedstaden, men i Reykjavik sammen med sin nye kone,

Selv om Hrefna blir lei seg og skuffet over at faren ikke har oppsøkt henne, bestemmer den ressurssterke og oppfinnsomme jenta seg for å ta kontakt med ham. Hun får med seg sin beste venninne, Yrsa, og så drar de ut for å finne faren og med det starter en spennende og morsom oppdagelsesreise.

Vant Publikumsprisen på Cinekid (Nederlands største Barnefilmfestival) 1998. Vant hovedprisen 6-10 år) og Publikumsprisen på Lucas (Barnefilmfestival i Tyskland), 1998.





Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.