Pitbullterje

Pitbullterje

Pitbullterje
Anbefalt aldersgrense 6 år
Pitbullterje er en film om hva som skjer når noen stikker kjepper i jula!

Jim er 12 år, men på en måte mye eldre. På skolen er han minst i klassen, og tvinges til å kjøpe øl og røyk og arrangere fester i garasjen. Hjemme er det annerledes. Der er han far i huset, og tar vare på moren sin, som har forskanset seg under dyna med opptak av månelandingen på VHS og nekter å gå ut.

Juleforberedelser ute og hjemme gjør at Jim får merke hvor vanskelig det er å være både stor og liten på samme tid. Så begynner det en ny gutt i klassen, og Jim får vennen han ikke vil ha: Terje. PITBULLTERJE.

Sånn. De fleste voksne stopper å lese sånn ca. her, og tenker at dette virker som en fin film om sunne verdier som ansvar, omsorg og relasjoner. ”Dette er en ordentlig film. Den kan dere se”, sier de. Hahaha! Pitbullterje er egentlig en film om løgn! Og neseblod! Og flammefiser! Og øl! Og tørste kjøpesenternisser!

Vant Amanda for Årets barne- og ungdomsfilm 2006. Nominert i hele 5 kategorier.





Ansvarlig distributør:
Scanbox Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.