Charlie Chaplin: Småen

Charlie Chaplin: Småen
Anbefalt aldersgrense 6 år
Historen, "med et smil og kanskje en tåre", begynner når den ugifte moren forlater det offentlige sykehuset med en baby i armene. Faren er en omreisende artist, som bryr seg lite om sin forhenværende kjæreste. Trist til sinns etterlater moren barnet i bilen til en millionær, med en lapp om at den som finner barnet må ta godt vare på det.

Men det går ikke bedre enn at tyver stjeler bilen, og når de oppdager barnet, kaster de bylten i en søppelkasse i en bakgate. Skjebnen vil at Chaplin er ute på sin morgentur. Han snubler over den gråtende babyen, og prøver å plassere barnet i barnevognen til en dame som går forbi. Dette går imidlertid ikke, og Chaplin bestemmer seg for å adoptere barnet selv. I mellomtiden har moren (Edna Purviance) angret på det hun gjorde, og drar til millionærboligen for å hente barnet sitt. Der får hun sjokk når hun får høre at bilen ble stjålet.

(Omtalen er hentet fra NRK1)


FilmstudiearkAnsvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
146662

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.