Rettighetsklarerte filmer

Velkommen til Filmrommet.no. Her er alle filmene rettighetsklarerte for visning i skole og bibliotek. Utvalget omfatter Norsk Filminstitutts nasjonale digitale filmarkiv, undervisningsfilm, de beste dokumentarene, kortfilmer, utenlandske spillefilmer, prisvinnere, kalkuner og mye, mye mer.

Filmrommet.no gir skoler og bibliotek tilgang til nærmere 900 filmer via PC-en. Her finnes filmfortellinger i alle varianter - både norske og utenlandske. 

 
 Under "Filmene" på forsiden er det enkelt å bla seg gjennom filmarkivet, søke i kategorier, finne titler osv. Her finnes også en oversikt over ulike skolefag. 

Inne under hver film ligger muligheten til å se forsmak/trailer. Forsmakene er gratis og tilgjengelig for alle. Bildet er hentet fra filmen "De tre bukkene bruse"(2001)


Alt skolen/biblioteket trenger for å se film er et internettabonnement (ADSL eller bedre) og en PC med kapasitet til å vise film. De fleste kan også koble PC-en til et TV-apparat eller projektor, og se filmen der. Båndbredder fra 600kbps til 2300kbps.

 
Filmrommet.no er an abonnementsbasert tjeneste rettet mot skoler, bibliotek og institusjoner. 


For bestilling av filmabonnement og mer informasjon:
post@norgesfilm.no
tlf: + 47 38 12 41 00Tilbake til forsiden