Spennende dokumentarfilm

MURDERBALL er en film om tøffe, svært konkurransedrevne rugbyspillere. Filmen var Nominert til Oscar for Beste dokumentar 2006, og vant Publikumsprisen og Special Jury Prize på Sundance Film Festival 2005. Se også DØD MADONNA.
Død Madonna (2006)

Norsk dokumentar om kunstneren og modellen Dagny Juels liv og død rundt forrige århundreskifte. Hun var sentral som forfatter og musiker og som "fødselhjelper" for mange norske kunstnere i Tyskland og Europa. Dagny Juel var også en av Edvard Munchs kjente modeller og en nær venninne av han. Filmen handler om myter og virkelighet rundt kvinnen og kunstneren Dagny Juel.Murderball (2005)

er en utrolig engasjerende dokumentar om familie, hevn, ære, sex (ja de kan) og kjærlighetens triumf over tapet. Men mest av alt er det en film om å reise seg, selv etter at livsgleden – og ryggraden – har blitt knust. Med voldsom rivalisering, nervepirrende spenning, og utrolige personligheter – MURDERBALL er en film om tøffe, svært konkurransedrevne rugbyspillere. Rugbyspillere i rullestol. Det være seg på grunn av en bilulykke, slåsskamp, skuddskade, eller hissig bakterie, disse mennene ble tvunget til å leve sitt liv sittende. I sin egen versjon av denne nærkontaktsporten, slår de gørra ut av hverandre i spesiallagde, gladiatorlignende rullestoler. Fra treningsstudioene hjemme i Amerika til den Olympiske arena i Athen, Murderball forteller historien om en gruppe idrettsmenn i verdensklassen, ulik noen som tidligere er vist på film. I tillegg til å knuse stoler, vil den knuse hver stereotype forestilling du noensinne har hatt om ”krøplinger”.Tilbake til forsiden