Nazi War Machine of WWII

En serie i 10 episoder som gir et heldekkende innblikk i det nazistiske krigsmaskineriets oppgang og fall. Denne samlingen skildrer Luftwaffe, Panzerdivisjonene, Hitlerjugend, og de fryktede elitenazistene i SS i unike bilder som gjengir noen av de store slagene.

 

Voldsomme opprør på Tysklands gater som følge av mislykket politikk, den tyske hærens hemmelige mobilisering og Hitlers lynangrep som startet den andre verdenskrigen - THE NAZI WAR MACHINE OF WWII er en serie i 10 episoder som gir et heldekkende innblikk i det nazistiske krigsmaskineriets oppgang og fall. Denne samlingen skildrer Luftwaffe, Panzerdivisjonene, Hitlerjugend, og de fryktede elitenazistene i SS i unike bilder som gjengir noen av de store slagene.

The Heer
Ulike deler av krigsmaskineriet presenteres med fokus på SAs ”Brunskjorter”, den tyske hærens storhetstid og det endelige nederlaget.


Nazi War Machine of WWII – Del 1: The HeerNazi War Machine of WWII - Del 2: The Heer


The Luftwaffe
Fokus på det tyske flyvåpenet, dets historie og taktikk under krigen. Med luftvern, fallskjermsjegere og Herman Görings Panzerdivision.


Nazi War Machine of WWII – Del 3: The LuftwaffeNazi War Machine of WWII – Del 4: The Luftwaffe


The Kriegsmarine
Torpedobåter, gigantiske slagskip og ubåtkrig på Atlanteren – dette er den tyske krigsflåten i mektige bilder fra slagene til havs.


Nazi War Machine of WWII – Del 5: The KriegsmarineNazi War Machine of WWII - Del 6: The Kriegsmarine


Schutzstaffel
Den mest fryktede avdelingen i Tysklands hær var den svartuniformerte spesialenheten SS – håndplukkede elitenazister med blind lojalitet til Hitler. Dette er deres historie.


Nazi War Machine of WWII - Del 7: SchutzstaffelNazi War Machine of WWII – Del 8: Schutzstaffel


Hitlerjugend
I 1943 begynte nazistene å rekruttere ungdomsorganisasjonen Hitlerjugend til hærreserven. Gutter i alderen 16–18 ble samlet i en spesialavdeling som kom til å kjempe i tyskernes siste forsvarslinjer rett før krigens slutt.


Nazi War Machine of WWII – Del 9: HitlerjugendNazi War Machine of WWII - Del 10: Hitlerjugend Tilbake til forsiden