Se Mormor og de åtte ungene

Få bøker har skapt så mye glede for så mange som Anne-Cath. Vestlys fortellinger om mormor og de åtte ungene. Nå får du tilgang til to helaftens spillefilmer som er basert på de populære barnebøkene.

Nå kan du få et gledelig gjensyn med hele Norges mormor, alle de åtte ungene, mor og far. På filmrommet får du nå tilgang til to helaftens spillefilmer som er basert på de populære barnebøkene skrevet av Anne-Cath. Vestly. Hun spiller selv hovedrollen som mormor.

De kjente og kjære filmene Mormor og de åtte ungene i byen (1977) og Mormor og de åtte ungene i skogen (1979) er blant norsk barnefilms største suksesser. De er fremdeles aktuelle, underholdende og minst like sjarmerende den dag i dag.

 

 

Filmstudieark

I tillegg til at filmene nå er tilgjengelig, anbefaler vi også at filmstudieark tas i bruk for å få mer ut av filmvisningen.

Filmstudieark til Mormor og de åtte ungene i byen.

Filmstudieark til Mormor og de åtte ungene i skogen.

Filmstudieark er forslag til pedagogiske opplegg tilknyttet filmer som er aktuelle å bruke i undervisning. Det blir laget ark til forskjellige klassetrinn, inkludert barnehager og videregående skoler. Undervisningsmaterialet gir informasjon om selve filmen, tematisk bakgrunnsmateriale og forslag til spørsmål og arbeidsoppgaver. Filmstudiearkene er hentet fra Film & Kino sin base hvor du kan du søke på filmtitler, klassetrinn, fag og tema for å få forslag på filmer som passer ditt behov.Tilbake til forsiden