Nyhetsbrev for mars

Få med deg filmtips og nyheter fra Filmrommet.
Barnas filmrom

Bøker, filmer og tv-serie!
Vi har nylig publisert 13 historier om "Mormor og de åtte ungene".

Episodene er på 20 min., og er hentet fra de populære bøkene ”Åtte små, to store og en lastebil”, ”Mormor og de åtte ungene i skogen” og ” Marte og mormor og mormor og Morten”. Filmene og tv-serien har blitt like populære, ikke minst gjennom Anne-Cath. Vestlys mormor-skikkelse. I tillegg til den nylig publiserte TV-serien, har vi også spillerfilmene "Mormor og de åtte ungene i byen" og "Mormor og de åtte ungene i skogen" tilgjengelig.

Du finner filmene og tv-serien
HER.

Filmstudieark:
Mormor og de åtte ungene i skogen
Mormor og de åtte ungene i byen

God fornøyelse!
Hilsen Filmo

 

 

 

 

 


Populær norsk tv - serie


”Dyrepasserne” er en herlig TV-serie for små og store. De seks første episodene ligger nå ute, og resten følger snart. Her møter vi både dyrepassere og dyr i Kristiansand Dyrepark. Massevis av ulike utfordringer står i kø, og dyrepasserne løser oppgavene på løpende bånd. Bli med bak fasaden i landets største dyrepark!

Du finner episodene
HER.


Norsk kinodokumentar

Gunnar Goes Comfortable
Regi: Gunnar Hall Jensen
1 t 15min.

Vi er stolte av å kunne tilby kinodokumentaren "Gunnar Goes Comfortable" på Filmrommet. Dokumentaren har blitt vist på filmfestivaler verden over og vunnet flere priser. Filmen vil kunne passe inn i fag som berører: film/mediekunnskap, livssyn/filosofi, psykologi og samfunnsfag.

Ikke siden "Bowling for Colombine" har jeg sett en dokumentar som har beveget meg sånn som "Gunnar Goes Comfortable". 
- Mikal Olsen Lerøen, NRK Filmplaneten


Se filmen HER

 


EURODOK 2012
Den europeiske dokumentarfilmfestivalen arrangeres av Norsk filminstitutt i Oslo fra 21. - 25.mars. I den forbindelse har vi publisert fire norske høydepunkter fra fjorårets festival:  Veien til Diyarbekir, Knut Sigve fra Folkestad, Hausmania – et kulturhus til besvær? og Detachment. Filmene kan passe inn i fag som film/mediekunnskap, samfunnsfag og norsk.

Les mer HER.

 

 

 


Et utvalg nylig publiserte filmer 

 Tilbake til forsiden