Se fri film under Manifest mot mobbing

Slik går du frem for å se så mye film du vil under kampanjeuka

Under kampanjeuka for Manifest mot mobbing (uke 36) tilbyr vi fri film til alle skoler og bibliotek i Norge. Dette er et helt uforpliktende tilbud, og du trenger ikke være kunde på Filmrommet for å benytte deg av tilbudet. Registrer skolen din eller biblioteket ditt allerede nå på Filmrommet.no.

Gå inn på “Opprett konto” øverst i høyre hjørne. Fyll ut brukerinformasjon og HUSK å skrive inn kampanjekoden MANIFEST2015 i det nederste feltet. Trykk "Opprett ny brukerkonto", og da er skolen klar for å se så mye film man vil under kampanjeuka. Filmene kan sees fra 31.08 til og med 07.09.

Vi har gjort klar flere gode filmer som omhandler temaet mobbing, og som du kan vise for elevene dine i klasserommet. Vi har undervisningsopplegg (med kompetansemål) som kan brukes i forbindelse med filmene. Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer informasjon rundt Manifest mot mobbing.

Slik vises registreringssiden når du har trykket på "Opprett konto". I det gule feltet fyller du inn kampanjekoden MANIFEST2015:

 

Når du har registrert skolen din, vil vi så aktivere kontoen din. Etter at du får beskjed om at kontoen er aktivert, er du klar for å vise film i klasserommet.

Husk at for å se filmene må læreren være logget inn. Alle lærerne bruker samme brukernavn og passord for å se filmene. Innloggingen finner du øverst i høyre hjørne. 

For tips til pedagogiske opplegg og forslag til filmer man kan se under Manifet mot mobbing, trykk HER.

GOD FILM! 

 

God film! Tilbake til forsiden