Se meg

Se meg

Se meg
Passer for alle aldre
Lolita er noen-og-tyve og litt smålubben. Hun er stor, men blir ikke sett. I hvert fall ikke av sin selvtilfredse og pompøse far, den suksessrike forfatteren Etienne Cassard. Han er selvsikkerheten selv, som spøker med alt og alle, og er vant med at alle danser etter hans pipe. Lolita derimot er utrygg og søkende. Hun ser ikke engang kjærligheten når den dukker opp. Tror bare han er ute etter hennes fars gunst.

Som i Agnès Jaouis forrige film, "De andres smak" (Le gôut des autres), handler også Se på meg om hvordan vi forholder oss til hverandre ut i fra hvilken posisjon vi har i samfunnet, eller i kunst- og kulturliv. Hvor fort vi setter mennesker i båser der de ikke hører hjemme.

Vant pris for beste manus og var nominert til Gullpalmen ved Cannes Filmfestival 2004. Vant European Film Award for Beste manus, og nominert for Beste regi, 2004.

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.