Suite Habana

Suite Habana
Passer for alle aldre
Regissøren av filmen har brukt mye av sin tid til å strene rundt i Havannas gater. Han elsker å finne nye, uoppdagede plasser og møte nye ansikter i byens mange smug.

Suite Habana er en collage av hans inntrykk og fyller lerretet med magiske bilder. Uten dialog, presenterer denne dokumentaren 10 mennesker i alderen 12 til 97 og deres hverdag i dagens Cuba. Ikke for å fortelle om et nedslitt samfunn med folk som bare ønsker seg vekk, men for å dokumentere skjønnheten som finnes mellom husveggene, menneskeligheten i enhver triviell rutine.

I Suite Habana møtes byen, menneskene og musikken i en fascinerende stemning.


Vant hele 12 priser på Havana Film Festival 2003, inkludert Beste regissør og Beste musikk. Nominert til to Goya priser (Spanias svar på Amanda), bl.a Beste dokumentar 2004.

Ansvarlig distributør:
Hollywood Film

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
61397

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.