Safety of Objects, The

Safety of Objects, The
Anbefalt aldersgrense 12 år
Det viktigste er ikke å holde fast på det man har, men å slippe det man har mistet.

Et intenst drama fylt med både humor og varme. Her møter vi fire amerikanske forstadsfamilier, som alle på sine måter sliter med å håndtere mellom-menneskelige relasjoner.

Den ene familien har en sønn i koma, i den andre pågår en skilsmisse, i den tredje oppdager far i huset at han ikke trengs og i den fjerde har kona gått lei av familien sin og kaster sine øyne på gartneren Randy. Men Randy er mest interessert i den tredje familiens 12 år gamle datter.

Filmen fikk prisen for Beste kvinnelige skuespiller og Kritikerjuryens pris for beste film under Deauville Film Festival. Nominert til Beste film ved San Sebastian Int. filmfestival.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.