HOP

HOP
Anbefalt aldersgrense 12 år
Justin og hans far Dieudonnè er illegale flykninger som bor i Brussel. En natt, mens en viktig fotballkamp pågår, bytter Justin om på kablene, slik at han og faren kan se kampen på TV. Den store fotballhelten er kongoleseren Emile M'Penza, som spiller i kveldens kamp.

Naboene kommer opp for å protestere, og kaster TV'en ut av vinduet. Dieudonnè og Justin flykter, men Dieudonnè blir tatt av politiet, klarert og sendt ut av landet. Justin kommer i kontakt med en gammel anarkist og hans venninne, sammen bestemmer de seg for å utfordre systemet og få Justins far tilbake.


Vant pris for beste film på Buster - Københavns Int.Barnefilmfestival 2003. Nominert til publikumsprisen, European Film Awards 2003.


FilmstudiearkAnsvarlig distributør:
Hollywood Film

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
60121

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.