Super Size Me

Super Size Me
Passer for alle aldre
Dette er historien om en mann som hensynsløst bruker seg selv som prøvekanin for moderne matvaner. Morgan Spurlock bestemte seg for å komme til bunns i frityrgryta og skille fete fakta fra mektige myter om den globale menyen av hamburgere, pommes frites og brus. Hurtigmaten er blitt en vesentlig del av livsstilen for millioner av mennesker over hele kloden. Men til hvilken pris?

Spurlock bestemmer seg for å leve utelukkende på mat fra McDonalds i 30 dager. Underveis blir legene blir mildt sagt forbauset over omfanget av kroppens forfall, og kjæresten hans klager på at sexlivet skranter. Spurlock selv merker at han er deprimert - unntatt når han spiser. Tåler helsa hans å bli med på den fete ferden 30 dager til ende?


Nominert til Oscar for Beste dokumentar, 2005. Vant pris for Beste Regi ved Sundance Film Festival 2004.

Ansvarlig distributør:
Sandrew Metronome Distribution A/S

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
50261

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.