I godt selskap

I godt selskap
Passer for alle aldre
"I godt selskap" er en herlig komedie om forviklinger i mediabransjen, fra regissøren av storsuksessen ”Gutter er gutter”.

Når firmaet Dan Foreman (Dennis Quaid) jobber for får nye eiere, blir han degradert. Hans nye sjef, Carter Duryea (Topher Grace), er en oppkomling halvparten så gammel som ham selv. Dette er ille for Dan, men i motsetning til mange av sine kollegaer, beholdt han i hvert fall jobben og han har en flott familie som gjør at han holder ut. Et litt tvunget vennskap oppstår mellom ham og Carter, men snart er det kaos på alle fronter. Kona har uventet blitt gravid igjen. Barna er store, selv er de godt voksne, og det er nok å tenke på. Så får Dan mistanke om at oppkomlingen har mer enn et godt øye til hans eldste datter Alex (Scarlett Johansson)...

Nominert til Gullbjørnen, Berlin Film Festival 2005.

Ansvarlig distributør:
Sandrew Metronome Distribution A/S

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
57941

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.