Caspers spøkelsesjul

Caspers spøkelsesjul
Anbefalt aldersgrense 6 år
Alle snakker norsk! En film for alle barn - uansett alder!

Det vennlige spøkelset Casper skal feire jul i dette koselige og morsomme eventyret. Med syngende barn og julestemning ligger alt til rette for en hyggelig julefeiring helt til Kibosh, lederen for alle spøkelser, blander seg inn. Han bestemmer at Casper må skremme minst én person før jul.

Hvis han ikke gjør det vil han og Spøkelsestrioen forvises til evig mørke for alltid! Casper synes dette er vanskelig og Spøkelsestrioen blir snart lei av hans halvhjertete forsøk. Caspers fetter, Spøkulf, ligner veldig på Casper, og de bestemmer seg for å la ham gjøre jobben. Dette resulterer i mange overraskelser, og den ene latterkula etter den andre.

En vidunderlig, morsom og spennende spøkelseshistorie som er animert på samme måte som "Toy Story 2" og "Antz".

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
70053

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.