100 Women

100 Women
Anbefalt aldersgrense 15 år
En romantisk komedie for deg som likte "American Pie" og "Road Trip". Den unge studenten Sam treffer Hope, en vakker kvinne med et fantastisk smil. De tar en kaffekopp sammen og forteller hverandre gode historier. Før de skiller lag gir Hope sitt telefonnummer til Sam, som skriver det ned i hånden sin. Skjebnen spiller dem imidlertid et puss, siden det regner den kvelden og telefonnummeret blir vasket bort.
Etter å ha tatt jobb som bud, treffer Sam endelig Hope igjen på et kvinnelig studenthjem. I mellomtiden har noe skjedd med Hope. Smilet er borte og livsgleden likeså. Sam er fast bestemt på å finne igjen den Hope som han kjenner fra tidligere, et oppdrag som fører ham dypt inn i studenthjemmets hemmeligheter?

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
70054

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.