Andy Warhols Dracula

Andy Warhols Dracula
Anbefalt aldersgrense 18 år
Paul Morrissey sitt moralistiske syn på moderne verdier er en frekk blanding av humor, skrekk og sex. En åpenbaring for skrekkfilmentusiaster!

I Andy Warhols Dracula er greven på jakt etter jomfrublod for å ikke selv havne opp permanent i sin kiste. Han reiser med sin assistent til Italia i den tro at jomfrueligheten vil være størst i et land som er såpass religiøst. Der blir de invitert til å bo hos en lutfattig familie med ikke bare en, men fire ugifte døtre. Det viser seg imidlertid at disse fire pikene ikke er fullt så jomfruelige som de gir seg ut for å være. I tillegg til en kamp om å finne rent blod og ikke dø av av ernæringsmangel, dukker det også opp en misstenksom kommunist som setter livet til Dracula i fare.

"Andy Warhols Dracula" ble spilt inn parallelt med "Andy Warhols Frankenstein", som du også kan se her på Filmarkivet.no.
NB! MED SVENSK TEKST.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.