Kebab Connection

Kebab Connection
Anbefalt aldersgrense 12 år
Ibo, en kaotisk, men kreativ 21 årig tyrker fra Hamburg, er betatt av Bruce Lee og ønsker å gå inn i historien som Tysklands første kong-fu regissør. Han forsøker seg med å lage reklamefilmer for onkelens Kebab-sjappe, dermed blir han nærmest ”stjerne” over natten. Ibo drømmer om en stor karriere, men så viser det seg at hans kjæreste Titzi er gravid.
Ibo vet ikke hvordan han skal reagere, og dette er bare starten på vanskelighetene. Faren hans vil ikke vite noe av at han skal ha barn med en tysk jente og kaster Ibo på døren når han får vite at Titzi er gravid. Det hele blir en salig røre, når onkelen prøver å hjelpe, men havner i trøbbel med mafian. På toppen av det hele tilspisses konkurransen seg med en gresk fastfoodsjappe på den andre siden av gaten.

Ansvarlig distributør:
Hollywood Film

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
83213

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.