KNØTTEKINO: Anders Artig

KNØTTEKINO: Anders Artig
Passer for alle aldre
En kamelon oppfører seg ikke som de andre kamelonene. Han spiser bare blader i stedet for insekter, og han skifter ikke farge etter omgivelsene. Da en ørn legger sin elsk på kamelonene og vil ta dem, får den litt rare kamelonen hele skylda av de andre. Og en vill jakt gjennom jungelen starter...

KNØTTEKINO er en samling av 6 prisbelønte europeiske kortfilmer beregnet på barn fra 3 år og oppover. Som garantert vil glede både små og store filmelskere. Norske stemmer ved bl.a Johannes Joner og Pia Tjelta.
(Grisungen flyr, Den bittelille prinsen, Det lille monsteret, Karla Kanin på stranden, Anders Artig og Huset ved verdens ende.)


Vant pris for Beste animerte kortfilm for barn, ved Wisconsin Int. Children's Film Festival, 2003.


FilmstudiearkAnsvarlig distributør:
Hollywood Film

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Filmen er fritatt for kravet om registrering i Medietilsynet.

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.