KNØTTEKINO: Huset ved verdens ende

KNØTTEKINO: Huset ved verdens ende
Passer for alle aldre
På toppen av et fjell balanserer et hus. Inne i huset bor det en hund, ei ku, en katt, en sau, en gammel kone og en mann. Det er ikke lett for huset å holde balansen når alle skal ut og inn..

KNØTTEKINO er en samling av 6 prisbelønte europeiske kortfilmer beregnet på barn fra 3 år og oppover. Som garantert vil glede både små og store filmelskere. Norske stemmer ved bl.a Johannes Joner og Pia Tjelta.
(Grisungen flyr, Den bittelille prinsen, Det lille monsteret, Karla Kanin på stranden, Anders Artig og Huset ved verdens ende.)


Publikumsprisen på Annecy Int. Animated Film Festival, 1999. Barnejuryens pris for Beste kortfilm på Chicago Int. Children's Film Festival, 1999.


FilmstudiearkAnsvarlig distributør:
Hollywood Film

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Filmen er fritatt for kravet om registrering i Medietilsynet.

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.