The Aristocrats

The Aristocrats
Anbefalt aldersgrense 15 år
Det er den eldste og groveste vitsen i hele verden. Den blir aldri fortalt i offentlighet. Den er så stygg at ingen bortsett fra profesjonelle komikere har hørt den. Det er en privat spøk i komikermiljøet, som et hemmelig håndtrykk, så du har aldri hørt den før.

The Aristocrats inneholder ingen nakenscener, ingen sex og ingen vold. Det er allikevel en av de mest sjokkerende filmene du noen gang vil se. Profesjonelle komikere prøver å overgå hverandre med de styggeste og jævligste verbale bildene de kan spytte ut. Du vil høre beskrivelser som vil sitte igjen hos deg i resten av ditt liv, enten du vil eller ikke

I denne dokumentaren forteller over 100 av dagens beste komikere sin egen versjon av den samme vitsen, eller prøver å forklare hvorfor denne vitsen er en så stor suksess.

Nominert til Grand Jury Prize ved Sundance Film Festival 2005.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.