Jin-Roh

Jin-Roh
Anbefalt aldersgrense 15 år
Tokyo på et alternativt femtitall - en by i turbulente tider. Kazuki Fuse er medlem av den tungt bevæpnede spesialpoliti-styrken Kerberos, hvis daglige gjøremål er å utslette statens fiender, spesielt en farlig terroristgruppe kjent som "Sekten." Hans møte med en ung jente med kodenavnet "Lille Rødhette" og hennes tett etterfulgte død fører Fuse sammen med hennes søster, som han innleder et forhold til.

I mellomtiden utvikler en politisk sammensvergelse seg bak kulissene, hvor de involverte er forskjellige avdelinger av politiet og en mystisk vigilantestyrke som kaller seg Jin-Roh ("mann" - "ulv")...

Manuset til Jin-Roh, som er basert på hans egen manga, er skrevet av anime-legenden Mamoru Oshii, som vel er best kjent på våre kanter for sin anime-adapsjon av Masamune Shirows cyberpunk-manga, Ghost in the Shell (1995).

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
87644

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.