Mitt hjertes tapte slag

Mitt hjertes tapte slag
Anbefalt aldersgrense 12 år
Den rastløse gangsteren Tom følger i farens fotspor som brutal hushai, men er på mange måter en splittet personlighet. En dag møter han morens impresario fra gamle dager, og straks blir ungdomsårenes store ambisjoner om å kopiere hennes karriere som konsertpianist vekket til live.

Veien tilbake til tangentene er brolagt med motgang, raseri og motløshet. Tom oppdager etter hvert at noe har gått tapt på veien fra lovende pianotalent til mafiøs eiendomsspekulant. Har han fremdeles noe igjen av arven fra sin mor?


Vant Sølvbjørnen på Berlin Int. Film Festival, 2005. Vant hele 8 César-priser (Frankrikes svar på Amanda). Nominert til 2 European Film Awards, 2005.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
87646

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.