City of Men - Episode 12

City of Men - Episode 12

City of Men - Episode 12
Anbefalt aldersgrense 15 år
Serie på 14 episoder: Episode 12.

I City of Men får vi fornyet bekjentskapet med det harde og eventyrlige livet i Rio de Janeiros slumområder, tidligere skildret i spillefilmen ”City of God”, som ble nominert til fire Oscar. Man kjenner lett igjen den omstreifende stilen, tempoet, musikken og stemningen og akkurat som forgjengeren har City of Men blitt en stor suksess både på hjemmebane og i utlandet.


I episodene 10-14 fortsetter eventyret for Laranjinha og Acerola, som nå i ferd med å forandre seg fra tenåringer til voksne. De utforsker sin seksualitet og gjør sitt beste for å miste møydommen, noe som får følger. Temaer som tenåringsgraviditet og det å være foreldre blir plutselig aktuelle for Acerola og kjæresten Cristiane. Dans, musikk og graffiti er i fokus når guttene drar på tur og Rios funkbevegelse møter det politiske hip hop miljøet i Sao Paulo.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.