Dark Side of Hollywood, The

Dark Side of Hollywood, The
Anbefalt aldersgrense 18 år
En fascinerende og underholdende dokumentar som ser bak scenene til Hollywoods multi-million industri for lavbudsjettsfilm, B-filmer og erotiske thrillere. Dette er et sterkt portrett av hvor skrøpelig berømmelse kan være og prisen en betaler for stjernestatus. B-filmer har lenge vært et startsted for dagens og fremtidens stjerner. B-filmer startet karrieren for Jack Nicholson og Sylvester Stallone, samt regissører som Francis Ford Coppola, Peter Bogdanovich, Ron Howard og James Cameron. Denne filmen undersøker hvordan amatører ankommer Hollywood og oppdager de barske realitetene ved å bli filmskuespiller.

Sitat fra filmen: "This is the Hollywood of the cheap movie; the exploitation movie; the movie with no stars. This is the world of the B movie."
NB! ENGELSK TALE, UTEKSTET.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
105056

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.