How to Eat Your Watermelon in White Company (and Enjoy It)

How to Eat Your Watermelon in White Company (and Enjoy It)
Anbefalt aldersgrense 18 år
Dette er en dokumentar i spillefilmlengde om den opprørske filmskaperen, romanforfatteren, musikeren og teaterimpresarioen, Melvin Van Peebles.
Melvin van Peebles er en filmskaper med en historie som er minst like fascinerende som
Filmene han laget. Denne dokumentaren, full av spennende arkivmateriale og uforglemmelige backstage historier fra from Spike Lee, Mario Van Peebles, Gil Scott-Heron og andre, er en kraftfull historie om hvordan en ung svart gutt fra Chicago endte opp som regissør av kanskje den mest kontroversielle filmen i amerikansk historie, ”Sweet Sweetback's Baadasssss Song”, som sparket i gang Blaxplotation-genren i Hollywood. Filmen går tilbake og ser på alle hans ulike engasjement. Et virkelig provokativt og humoristisk portrettet av en amerikansk original. "He didn't open doors; he blew them off the hinges."
NB! ENGELSK TALE, UTEKSTET.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
105062

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.