Little Red Flowers

Little Red Flowers
Passer for alle aldre
En fire år gammel gutt, Qiang, plasseres i førskole i Beijing. Praktisk talt foreldreløs, har Qiang problemer med å tilpasse seg skolens regler for når man skal spise, kle på seg, vaske hendene og gå på toalettet. Når gode vaner er innarbeidet belønnes de med ettertraktede små, røde blomster, men siden Qiang ennå ikke kan kle på seg selv og fremdeles tisser i senga, klarer han ikke å gjøre seg fortjent til noen. Hans frustrasjon og trass setter ham snart på kant med bestyrerinnen, Mrs. Li. Little Red Flowers er en finstrukturert utforsking av individualitet og samfunn.

Little Red Flowers er en rørende, kunstnerisk meditasjon om sosialisering og er regissert av den prisbelønte regissøren Zhang Yuan og bygger på boken "Could Be Beautiful", en av kinesisk litteraturs bestellere, skrevet av rebellen Wang Shuo.


Vant C.I.C.A.E. Award, Berlin Int. Film Festival og nominert til Grand Jury Prize ved Sundance Film Festival, 2006.

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
106974

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.