Paris, je t'aime

Paris, je t'aime
Anbefalt aldersgrense 12 år
Én by. 18 historier om kjærlighet.
I Paris finnes kjærligheten overalt. På byens barer og kaféer. Under Eiffeltårnet. Til og med på Metroen som strekker seg ut under byens gater. I Paris, je t'aime får du se byen gjennom øynene til noen av verdens mest berømte filmskapere, blant andre Coen-brødrene, Wes Craven, Alfonso Cuaron, Walter Salles og Gus Van Sant. Hver regissør ble bedt om å fortelle en historie satt til en av Paris’ bydeler. Resultatet er et kaleidoskop av fortellinger om glede, separasjon, uventede møter og ikke minst, om kjærlighet.

Med i det fantastiske, internasjonale skuespillerensemblet er bl.a. Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche og Steve Buscemi. Filmen viser deg Paris slik du aldri før har sett byen, og kommer til å få din kjærlighet til romantikkens hovedstad til å flamme opp på ny.

Ansvarlig distributør:
Sandrew Metronome Distribution A/S

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
86515

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.