La vie en rose

La vie en rose
Anbefalt aldersgrense 12 år
Fra ussel barndom til internasjonal hyllest, fra triumf til desperasjon. Edith Piafs intense liv var et drama i all offentlighet og i privat ensomhet. Her er historien om den lille kvinnen med den store stemmen. Hun som ikke angret.

Hun kom fra et hardt og kaldt liv på gaten til varm hyllest på verdens kabaretscener. Den lille, svartkledde kvinnen fjetret publikum enten hun opptrådte på gaten, på forfyllede kafeer eller på store scener i New York. Hun var intim, intens, sårbar og usårlig på samme tid, og ingen fikk lov til å stå i veien for hennes dedikasjon til kunsten.
Denne filmen forteller historien om hun som begynte karrieren med tilnavnet "Spurven", hun som ble tildelt harde slag av livet, men som alltid reiste seg opp igjen, trosset smertene og lot rampelyset tegne omrisset av en ukuelig kunstner. Edith Piaf levde for å frambringe de store følelsene. Hun ble bare 47 år. Men stemmen stilner aldri.

Nominert til Gullbjørnen, Berlin Int. film Festival, 2007. Også nominert til Golden Globe og til 3 European Film Awards, 2007.

Ansvarlig distributør:
Sandrew Metronome Distribution A/S

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
103368

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.