Election 2

Election 2
Anbefalt aldersgrense 15 år
To år har gått siden Lok ble valgt til gudfar for Hong Kongs Triade og tradisjonen krever nå en ny leder. Maktkampen mellom gudsønnene hardner til, men valget og sluttstriden blir mellom to uventede kandidater. Jimmy drømmer om større rikdom enn hva hederlig arbeid kan gi. Som gudfar vil han endelig bli respektert og fryktet. Samtidig er veteranen Lok alt annet en klar til å gi fra seg makten og kvitter seg med sine motstandere en etter en. Snikmord, tortur og blodige gatekamper blir en del av hverdagen og før eller senere må alle velge side.
Election 2: Triaden er den andre delen av Johnny To’s mafiaepos, innledes med Tarantinofavoritten Election. Den første filmen ble hyllet av kritikerne, men for en gangs skyld er oppfølgeren bedre enn orginalen. Ennå en gang trues freden av voldsomme interne konflikter, men nå har det mektige Kina fått øynene opp for den voksende triaden i Hong Kong. Og de tolererer ikke nykommere.

Nominert til hele 5 Hong Kong Film Award (Hong Kongs Oscar), 2007.

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
122226

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.