A Few Days in September

A Few Days in September
Anbefalt aldersgrense 15 år
Elliot, en CIA-agent som sitter på topphemmelig informasjon om en kommende terroraksjon, forsvinner sporløst 1. september 2001. Hans kollega Irène får i oppdrag sammen med Elliots to barn å finne ham - noe også fiendene er interessert i. Snart har de en mystisk yrkesmorder hakk i hæl, som etterlater seg kropper hvor enn han befinner seg. En vill jakt gjennom Europa tar til, og 11. september nærmer seg med stormskritt …
A Few Days in September er en nervepirrende thriller med Juliette Binoche (Den engelske pasienten, Chocolat), John Turturro (The Big Lebowski) og Nick Nolte (The Thin Red Line) i hovedrollene. Filmen utspiller seg dagene før terrorangrepet mot World Trade Center i 2001 – en historie fylt av spenning, dramatikk og brennhet politikk!

Ansvarlig distributør:
Star Media Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
109966

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.