Nims hemmelige øy

Nims hemmelige øy
Anbefalt aldersgrense 6 år
Alt kan skje på Nims Island, et sted der alt løper løpsk, særlig fantasien. Her bor rastløse Nim i en utrolig tropisk tilværelse som ligner på livet til hennes litterære favorittskikkelse: Alex Rover, verdens største eventyrer. Når Nims far, en vitenskapsmann, og den hemmelige øya han har tatt med Nim til, ser ut til å bli truet, sender hun et nødrop til sitt store idol over det dype, blå havet.

Nim vet ikke at den respekterte forfatteren bak bøkene om Rover egentlig er Alexandra Rover, en lettskremt eremitt som holder seg innendørs i en byleilighet. Nå må nervøse Alexandra ta steget ut i verden mens Nim står overfor sitt livs utfordring. For å erobre Nims Island må begge hente mot fra Alex Rovers fiktive tapperhet og finne styrke i hverandres evne til å tro.

Ansvarlig distributør:
Sandrew Metronome Distribution A/S

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
137140

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.