Happy-Go-Lucky

Happy-Go-Lucky
Anbefalt aldersgrense 6 år
Livet er hva du gjør det til...

Poppy er en ung barneskolelærer. En fri sjel, åpen og sjenerøs. Hun er morsom og lettlivet samtidig som hun er fokusert og ansvarlig. Hun har tid til alle, og alle hun møter forelsker seg i henne.

Hun elsker barna hun underviser og jobber hardt. Hun deler leilighet med en venninne, nyter sitt sosiale liv, viser stor omsorg for to yngre søstre og går både på flamencokurs og driver med trampolinehopping.
Når hun begynner å ta kjøretimer hjelper hennes modenhet og humor henne å handskes med en manisk kjørelærer. Selv om hun liker å være single møter hun en mann gjennom, jobben som hun oppnår en umiddelbar kontakt med.

Nominert til Oscar for Beste manus, 2009. Vant Sølvbjørnen i Berlin, 2008. Vant også Norske kinosjefers pris, Gledessprederen, 2008.


Analyse i KulturvinduetAnsvarlig distributør:
Sandrew Metronome Distribution A/S

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
134912

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.