Alene mot alle

Alene mot alle
Passer for alle aldre
Fotballdommer Tom Henning Øvrebø reiser hver helg rundt i landet og håper at ingen husker ham etter kampene han har dømt.

Mange hevder at toppfotballdommere er en merkelig rase. Ikke er de drevet av store penger eller ønsket om oppmerksomhet. Stort sett er det kjeft å få der de reiser landet rundt, helg etter helg, for å dømme. Det er det som er så merkelig.

Fotballdommer og psykolog Tom Henning Øvrebø må ta opptil 900 avgjørelser i løpet av en kamp, og de fleste av dem i løpet av et sekund eller to. Avgjørelser som kan bringe fornuftige familiefedre tilbake til neandertalstadiet og som kan halvere omsetningen i en fotballklubb

Ansvarlig distributør:
Fenris Film

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.