Johnny Mad Dog

Johnny Mad Dog
Anbefalt aldersgrense 15 år
Dagens Afrika. Johnny ”Mad Dog”, 15 år, er barnesoldat og bevæpnet opp til ørene. Han leder en tropp soldater som alle er yngre enn ham selv. Sammen med No Good Advice, Small Devil og Young Major stjeler, plyndrer og skyter han ned alt og alle som kommer i hans vei. Fulle av hollywoodske bilder og misinformasjon leker ungdommene krig…
Tretten år gamle Laokolé, en flittig og lovende student, bor sammen med sin handikappede far og yngre bror og drømmer om en bedre fremtid. Helt til Johnnys ødeleggelsesorkan nærmer seg hennes liv. Mens Johnny rykker fram flykter Laokolé fra sitt hjem. Avbrutt barndom, et Afrika herjet av absurde kriger, et folk som trass i alt prøver å overleve og verne om sin del av menneskeheten – Johnny Mad Dog gir et brutalt og gripende innblikk i en barnesoldats verden.

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
152086

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.