Oljeberget

Oljeberget
Passer for alle aldre
I to år har Jens Stoltenberg reist rundt i hele Norges land for å gjenvinne folks tillit. Målet med den lange reisen har vært å bringe Arbeiderpartiet tilbake i maktposisjon ved å vinne Stortingsvalget høsten 2005.

En beintøff politisk prosess der Stoltenbergs klare ambisjon var å ende opp som statsminister samme høst. Det har lenge hvilt et press på partilederen. Mange ser på Jens som den egentlige arvtageren til Gro Harlem Brundtland, og partifellene har skyhøye forventninger til ham. Selv har han skildret Arbeiderpartiets forrige stortingsvalgresultat som en reise ned til "dødsrikets dal". Nå skal de tilbake, og enkelte drømmer i sitt stille sinn om en ny storhetstid i partiet. Gjennom Stoltenbergs reise rundt om i vårt lille land, i møte med naturkreftene og hardbarkede, ukuelige folkesjeler, blir han stilt ovenfor eksistensielle spørsmål som utfordrer ham som politiker og som menneske.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
69146

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.