Coco før Chanel

Coco før Chanel
Passer for alle aldre
Coco før Chanel bygger på biografien av Edmonde Charles-Roux, og forteller historien om den verdenskjente motedesigneren Chanels tidlige liv. Rollen som Coco Chanel spilles av Frankrikes kanskje største kvinnelige stjerne Audrey Tautou, tidligere kjent for bl.a. Da Vinci-koden og Den fabelaktige Amélie fra Montmartre.

Den vakre Audrey Tautou gjør en fantastisk rolleprestasjon som det legendariske moteikonet Coco Chanel. Hennes reise gikk fra et barnehjem på den franske landsbygda, til Paris' fineste sosietetskretser. Hennes kreativitet boblet over og hun var alt fra barsangerinne, syerske, sosial opprører og moteikon.

Benoît Poelvoorde og Alessandro Nivola spiller de rike og elegante mennene som var besatt av den allsidige Coco Chanel. Hennes stil og visjon var inspirert av mote og lidenskap, og ga den moderne kvinne et nytt utfordrende utseende, kles- og livsstil.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
145507

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.