A Serious Man

A Serious Man

A Serious Man
Anbefalt aldersgrense 12 år
Larry Nidus er en god mann. Han er en gjennomsnill ektemann, en engasjert familiefar, en hengiven lærer som alltid velger den riktige - og rettferdige veien i alle sine handlinger. Men en dag begynner ting å rakne. Hans kone forlater ham av grunner hun ikke kan forklare, og hennes nye halvsmarte elsker lykkes i å overtale Larry til å flytte fra den fornemme villaen til et billig motell. Alt sammen for barnas skyld, selvfølgelig. Snart settes også Larrys karriere på spill gjennom en serie anonyme brev, som anklager ham for flere bedragerier.

Når ekskonas nye mann omkommer i en bilulykke er det Larry som må dekke begravelseskostnadene. Plutselig befinner han seg i en situasjon hvor han må betale for gravleggingen av mannen han hater. Samtidig må han dekke gjeld for sin spillavhengige bror. Men Larry har også mer å fikse. Han må redde sitt eget rykte - og sin akademiske karriere.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.