Beautiful Country, The

Beautiful Country, The
Anbefalt aldersgrense 12 år
Internasjonal produksjon og drama med Nick Nolte og Tim Roth fra den norske stjerneregissøren Hans Petter Moland.

Filmens hovedperson, Binh, er Bui Doi som betyr "mindre verdt enn støv" og brukes om personer med vietnamesisk mor og amerikansk far. Binh vokser opp hos fosterforeldre i en liten landsby og har måttet akseptere et liv som utstøtt, inntil han en dag for opplysninger om hvordan han kan finne moren sin.

Så begynner reisen som tar Binh til Ho Chi Minh City og til sist på tvers av verden. Som fattig flyktning føres han via Malaysia til New York, før han til sist tar reisen til Texas hvor han håper å finne sin far. ?Behold ditt gode hjerte? sier Binh?s mor til ham før han flykter fra Vietnam. Det er et tøft løfte å holde, men Binhs ankomst i Texas blir en hyllest til storheten som kan bo i oss alle.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
50538

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.