Den som dreper - Ondt blod

Den som dreper - Ondt blod
Anbefalt aldersgrense 15 år
En 17 år gammel innsatt blir voldtatt og drept i et av Danmarks største fengsler. For Katrine blir saken et sterkt møte med en fortid hun helst vil glemme, og hun går til angrep på systemet som gjorde overgrepet mulig.

Når enda en fange drepes på samme måte, blir det klart at en seriemorder er løs bak murene. Saken vekker stor oppmerksomhet i pressen, og politiet mottar massiv kritikk for at noe slikt i det hele tatt kan skje i et dansk fengsel. Har kriminelle mindre krav på beskyttelse enn andre? Katrine og Thomas jobber under intenst press for å sirkle inn gjerningsmannen i et miljø preget av hat, vold og hevn. Et miljø som trenger inn under huden på dem begge, og fremprovoserer sider de helst ikke vil vedkjenne seg.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.