Sanctum

Sanctum
Anbefalt aldersgrense 15 år
I det episke 3d-eventyret Sanctum legger et lag av profesjonelle dykkere ut på en uforglemmelig og livsfarlig ekspedisjon under havets overflate.

Dykkernes mål er verdens største, vakreste og samtidig minst tilgjengelige undervannsgrotter. Men en tropisk storm tvinger dem dypt inn i det innerste av grottene, og teamet må bekjempe livsfarlige vannmasser, dødelig terreng og dypt gripende panikk i sin jakt på en ukjent fluktrute tilbake til havoverflaten.

Mesterdykkeren Frank McGuire har utforsket Stillehavets Esa'ala-grotter i månedsvis. Men når hans planlagte tilbaketrekning fra dypet ender på grusomt vis, tvinges Franks dykkerlag til å endre planene radikalt, under særdeles dramatiske omstendigheter.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan KUN BENYTTES TIL PRIVAT VISNING. Alle former for offentlig visning, herunder visning på skoler og bibliotek, er ikke tillatt. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uatorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.