Something Borrowed

Something Borrowed
Anbefalt aldersgrense 12 år
Something Borrowed er en romantisk komedie med Kate Hudson, Colin Egglesfield og Ginnifer Goodwin.

Rachel (Goodwin) har suksess som advokat i prestisjefylt New York-firma. Hun er en generøs og lojal venn men desverre fortsatt singel, noe hennes bestevenninne Darcy (Hudson) stadig vekk ikke kan la være å gnåle om. Men etter å ha feiret sin egen 30 års-dag ender den alltid så ordentlige Rachel i armene på på fyren hun har hatt ett godt øye til siden studietiden, Dex (Egglesfield), som av alle ting snart skal bli venninnen Darcys forlovede.

Det ene fører til det andre i ukene frem mot Darcys bryllup. Rachel roter seg inn i et tilsynelatende uløselig kaos, kavende mellom ett sterkt vennskap på den ene siden, og sitt livs kjærlighet på den andre.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.