Eastern Promises

Eastern Promises
Anbefalt aldersgrense 18 år
Naomi Watts spiller mot Viggo Mortensen i en film av David Cronenberg. Mortensen spiller den karismatiske russeren Nikolai, medlem og viktig brikke i en av Londons mest fryktede mafia-familier.

Den idealistiske jordmoren Anna (Naomi Watts) vil finne sannheten om en ung russisk jente, som dør i hennes armer under en fødsel. De eneste ledetrådene hun sitter på er innholdet i den avdødes håndveske - en dagbok og en fyrstikkeske.

Ledetrådene fører Anna rett til den russiske mafiaens innerste kretser, der hun presenteres for deres nyeste medlem Nikolai (Viggo Mortensen). Det Anna ikke vet, er at Nikolai er den som tar seg av "det som blir til overs". Han er den som sikrer at et lik er umulige å identifisere, den ansvarlige for at morderen ikke kan oppspores. Det hele kompliseres ytterligere når det viser seg at dagboken Anna sitter på inneholder bevis mot Nikolais overordnede. Samtidig inneholder den informasjon som kan redde livene til mange mennesker.

"Eastern Promises" er regissert av David Cronenberg, mannen bak filmer som "Fluen" (1986), "Naken lunsj" (1991), "Crash" (1996) og ikke minst "A History of Violence" (2005), som i likhet med "Eastern Promises" har med danskættede Viggo Mortensen i hovedrollen.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.