Snakes on a Plane

Snakes on a Plane
Anbefalt aldersgrense 15 år
FBI-agenten Neville Flynn vet ikke hva som venter ham. Under en viktig fangetransport får han hovedrollen i en desperat kamp. Mot dødelige slanger ombord på et fly, 30 000 fot over Stillehavet.

Den siste avgangen ut fra Hawaii settes raskt i gang i 30.000 fots høyde mot L.A. Plutselig er det ingen pilot. Og senere er det heller ingen co-pilot. Istedenfor er det slanger - fresende, snikende, angripende og giftige slanger.

En mafialeder har overtatt sikkerheten og plantet reptiler for å bringe flyet ned, sammen med et vitne som kan sette stopper for et kriminelt imperium. Klarer FBI-agenten (Samuel L. Jackson) å beskytte det som er igjen av mannskap og passasjerer for de dødelige krypdyrene?

Spenn sikkerhetsbeltet, dette blir en turbulent flytur!

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.