17 again

17 again
Anbefalt aldersgrense 6 år
Hvem sier at du bare er ung en gang? Hva ville du gjort om du fikk en andre sjanse i livet? "17 igjen" er en komedie med jentenes nye drøm Zac Efron, Leslie Mann og Matthew Perry.

Zac Efron (Hairspray, High School Musical) og Matthew Perry (Venner) er utrolig morsomme som den yngre og eldre Mike i denne underholdene feel-good komedien som beviser at den beste tiden i livet ditt er... NÅ!

Om du fikk sjansen, skulle du da ville leve livet ditt om igjen? Det ville gjerne 37-årige Mike. Og så i et mystisk og magisk øyeblikk får han en sjanse. Han er tilbake på Hayden High der han var basketlagets stjerne, alle jentenes favoritt og nå klassekamerat med sine egne tenåringsbarn....noe som gir ham mulighet til å gå fra en ikke-så-bra pappa til en kul kompis.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
143611

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.