Fracture

Fracture
Anbefalt aldersgrense 15 år
Når Ted Crawford (Anthony Hopkins) oppdager at hans unge og vakre kone Jennifer har et forhold til en annen, starter planleggingen av et mord - det perfekte mord.
Hvis det er en mikroskopisk sprekk i en metallbit, vil den dyktige ingeniøren Ted Crawford (Anthony Hopkins) finne det. Og hvis det er den minste ufullkommenhet i hans vanntette plan og dekkoperasjon om å
skyte sin utro kone, utfordrer Crawford deg - og aktor Willy Beachum (Ryan Gosling) til å finne den. Beachums juridiske evner og moral blir kjørt til ytterste grense når han konfronterer Crawford i en katt og mus lek full av mottiltak og bruddstykker som mer kan minne om et rått parti sjakk. Gregory Hoblit (Primal Fear) står for regien av dette velspilte og voksne rettsaldramaet og vet at alle har vi et svakt punkt. Det gjelder bare å finne det.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
102226

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.