Dyrepasserne. Episode 1.

Dyrepasserne. Episode 1.
Passer for alle aldre
Episode 1:

Dyrepasserne har sitt svare strev med å få skikk på geitekillinger, så vel som gedigne løver, som er rastløse nå før høysesongen starter. Maria, som er ganske ny i jobben, må inn til gaupene fordi strømgjerdet er ødelagt. I reptilhuset skal taket fikses, og alligatorer og krokodiller må flyttes. For å klare det, må kjeften på disse sterke og store dyrene knebles – det gjøres med gaffatape.

"Dyrepasserne" er en herlig serie for hele familien. Her møter du både dyrepassere og dyr i Kristiansand Dyrepark. Små og store utfordringer står i kø, og dyrepasserne løser oppgavene på løpende bånd. Bli med bak fasaden i landets største dyrepark.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.